Home » Sortiment » NECTA

NECTA Verkoopautomaten

Vending van NECTA met een slave

NECTA heeft een breed aanbod wat betreft vending en is door haar brede productassortiment een voorloper als het gaat om technologische innovativiteit.

De Vivace, Tango en Swing uitvoering van NECTA, zijn allen ook in het model SL verkrijgbaar. De SL staat voor slave.

 Wanneer een Slave-model?

Om het model in een slave te kunnen gebruiken, is er altijd een vending nodig die voorzien is van een bedieningspaneel. De slave-uitvoeringen zijn uitbreidingen van  verkoopautomaten, waardoor er in theorie een oneindig aantal producten gepresenteerd (en natuurlijk verkocht) kunnen worden.

De slave-uitvoeringen worden vaak gekozen wanneer men een volledige boerderijautomaat wil inrichten, als verlenging van het assortiment.

Een slave-model kan ook aangeschaft worden naarmate de productvraag groter wordt. Belangrijk is wel dat de verkoopautomaat de mogelijkheid heeft om gekoppeld te worden aan een slave-uitvoering.

Vivace & Vivace SL

Geschikt voor middel- en kleine locaties. De Vivace is beschikbaar in een standaard uitvoering met gebruikerspanel maar kent ook een uitvoering met de zogenoemde slave. 

Tango & Tango SL

De Tango van NECTA is een vending machine die geschikt is voor grotere locaties. Er kunnen verschillende producten in en de Tango is ook mogelijk als uitvoering met een slave.

Swing & Swing SL

NECTA Swing voorziet de afnemer die behoefte heeft aan een betrouwbaar model met hoge capaciteit maar toch compact en flexibel kan zijn. De Swing is passend te maken voor ieder productaanbod en tevens beschikbaar als uitvoering met een slave.

Orchestra & Orchestra Touch

Multifunctionele uitvoering van NECTA. Door de breedte en ruime functies kunnen er een verscheidenheid aan producten verkocht worden. De Orchestra is ook beschikbaar in een uitvoering met Touch Screen.

Festival

De NECTA Festival biedt omgevingen een oplossing waar 24/7 catering aanwezig dient te zijn. Ze worden vaak ingezet in zorginstellingen zoals ziekenhuizen of verpleegtehuizen, waar veel werktijden in de nacht zijn en personeel met productuitgifte niet haalbaar is.

Melodia

Met de NECTA Melodia bied je een afwisselende oplossing aan voor het aanbieden van verschillende productsoorten. De gebruikersinterface is makkelijk bedienbaar en daarom goed in te zetten op self-service-locaties.

Minisnakky

De Minisnakky is zoals de naam al doet vermoeden: een mini vending machine. Geschikt om aanvullend toe te passen bij al een bestaande uitrusting van NECTA. In combinatie met koffieautomaten van NECTA, kun je zo een compleet aanbod van producten en warme dranken aanbieden.