Home » Sortiment » SandenVendo

SandenVendo

De betrouwbare verkoopautomaten van SandenVendo zijn al ruim 80 jaar afkomstig van een vending producent waar productontwikkeling en innovativiteit hoog in het vaandel staat.

Het warmtewisselingssysteem, dat de kerntechnologie van SandenVendo vertegenwoordigt, stelt het bedrijf in staat om innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke producten te leveren die bijdragen tot een betere samenleving.

SandenVendo G-Snack Design

G-Snack

De G-Snack is geoptimaliseerd tot in perfectie. De vending automaten, welke specifiek zijn afgestemd op de verkoop van snacks, zijn voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor zijn de G-Snack-modellen onder meer in staat om vastgelopen producten op te lossen met een zogenoemde optische sensor.

G-Drink

Uiterste precisie en volledig betrouwbaar. Het zijn de kenmerken van de G-Drink-uitvoeringen van SandenVendo. Door innovatieve technologische toepassingen zijn de vending machines ingericht met een verticaal railsysteem, waardoor productlevering met minder belasting plaatsvindt.

SandenVendo Slave

Het merk biedt een verscheidenheid aan Slave-modellen welke een toekomstige uitbreiding nog gemakkelijker maken.

De slaves zijn snel te koppelen en dienen als uitbreiding van huidige automaten.

Functionaliteiten voor iedere bedrijfsvoering én elk budget

R

Touchscreen voor extra gebruikersgemak en -beleving

R

Outdoor-modellen, ontwikkeld voor ieder weertype

R

Modern design, passend in ieder (bedrijfs)interieur

R

Budget-uitvoeringen, net zo betrouwbaar

R

Toekomstmuziek klinkt aangenaam: de slaves zijn innovatief en naadloos te verbinden met huidige vending van het hoogwaardige merk